kesä 2019

Etsimme kesätyöntekijöitä

Haemme nyt kesäkaudeksi kausihenkilökuntaa.

Ravintolaan haemme tarjoilijoita, salityöntekijöitä, kokkeja, keittiöapulaisia ja tiskareita. Hotelliin ja kylpylään etsimme vastaanottovirkailijoita ja uimavahteja. Vierassatamaan haemme satamatyöntekijöitä asiakaspalvelutehtäviin. Lähikauppaan ja jäätelökioskiin etsimme myös työntekijöitä asiakaspalvelu- ja myyntitehtäviin.

Kesäksi haemme yhteensä noin 30 henkilöä töihin.
Työtehtävissä tarvitset ennen kaikkea hyvää asiakaspalveluasennetta ja asiakaslähtöisyyttä. Saaristolaisina haluamme palvella asiakkaitamme hyvin. Arvostamme myös hyvää kielitaitoa, sujuva suomen ja hyvä englanninkielen taito on asiakaspalvelutehtävissä edellytys. Ruotsin kielen osaaminen on vahva etu. Työntekijöissä arvostamme yhteistyökykyä, ahkeruutta, positiivisuutta ja sitoutuneisuutta.

Työkokemus alalta tai asiakaspalvelutehtävistä ovat eduksesi, mutta asenteella pääset myös pitkälle. Alkoholi- ja hygieniapassit ovat myös eduksesi, tietyissä tehtävissä näitä vaaditaan. Työtehtävien kesto vaihtelee yhdestä neljään kuukauteen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä yhdessä saaristomatkailun merkittävimmässä yrityksessä Suomen kauneimmassa saaristossa. Meille hyvä työilmapiiri ja viihtyminen ovat tärkeitä ja kannustamme sinua kehittymään. Koulutamme sinut uusiin tehtäviisi. Autamme asunnon hankkimisessa, jos sinulla on sille tarvetta.


Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä CV:si sähköpostilla osoitteeseen rekry@kasnas.com, viimeistään 27.2.2018. Merkitse hakemukseen mistä tehtävistä olet kiinnostunut. Jos olet nuori hakija, työhakemus riittää. Lisätietoja tehtävistä antaa ravintolapäällikkö Henrika Enestam, puh. 040-592 7173