TYÖPAIKAT

HAEMME SATAMAKAPTEENIA

Haemme satamakapteenia vastaamaan satamatoiminnoistamme.

Satamatoimintoihimme sisältyy vierassataman lisäksi kotisatama, polttoainemyynti, palveluasema ja minigolf. Vastuualueeseen sisältyy myös viheralueiden hoito. Kesäkauden aikana sataman henkilöstövahvuus on 15 henkilöä. Tehtävässä teet yhteistyötä ja raportoit ravintolapäällikölle ja toimitusjohtajalle.

Sinulla on kykyä johtaa kokonaisuutta, mutta olet samalla käytännönläheinen ja viihdyt ongelmanratkaisun parissa. Otat vastuuta ja johdat oman esimerkin kautta. Olet järjestelmällinen ja hyvä suunnittelemaan toimintoja (esim. työvuorosuunnittelu). Olet asiakaslähtöinen ja ymmärrät hyvän asiakaspalvelun merkityksen toiminnassamme. Saaristolaisina haluamme palvella asiakkaitamme hyvin. Arvostamme hyvää kielitaitoa, palvelemme asiakkaitamme pääsääntöisesti ruotsiksi, suomeksi ja englanniksi. Työntekijöissä arvostamme yhteistyökykyä, ahkeruutta, positiivisuutta ja sitoutuneisuutta. Työkokemus alalta tai esimiestehtävistä ovat eduksesi, mutta arvostamme ennen kaikkea hyvää asennetta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä yhdessä saaristomatkailun merkittävimmässä yrityksessä Suomen kauneimmassa saaristossa. Työskentelet vastuullisessa tehtävässä ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa asioihin, samalla kun sinulla on mahdollisuus kasvaa johtajana. Meille hyvä työilmapiiri ja viihtyminen ovat tärkeitä asioita. Autamme asunnon hankkimisessa, jos sinulla on sille tarvetta. Työt alkaa heti ja jatkuu syyskuun loppuun asti, sekä mahdollisuus jatkaa kesällä 2019.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä CV:si sähköpostilla osoitteeseen rekry@kasnas.com, viimeistään 15.4.2018. Lisätietoja tehtävistä antaa ravintolapäällikkö Henrika Enestam, puh. 040-592 7173.