Hotelli ja kylpylä

Majoitu mukavasti kauniissa saaristossa

Saaristolomallakin voit nauttia elämän mukavuuksista – asu viihtyisästi, herkuttele hyvällä ruoalla ja virkistäydy kylpylässämme. Kasnäsissä pääset kokemaan aitoa saaristotunnelmaa. Voit itse valita seikkailetko Viikinkikylässä, opetteletko melomaan vai vierailetko Bengtskärissä tai Örön linnakesaarella. Ohjelmaa ja tekemistä riittää niin aikuisille kuin lapsillekin.

Kasnäsin korkeatasoiset, simpukanmuotoiset hotellirakennukset sijoittuvat kauniisti rantakallioille ja lähes kaikista huoneista avautuu upeat merimaisemat. Kahdeksassa rivitalossa on yhteensä 39 kahden hengen huonetta ja kaksi sviittiä. Merihenkisissä huoneissa on suihku, wc, minibaari, puhelin, tv, parvi sekä terassi. Ylellisissä näköalasviiteissä on olo- ja makuuhuone, oma sauna ja poreamme sekä terassi ja parvi lisävuoteineen.

Kaikki huoneet ovat raikkaita ja savuttomia. Hotellissa on myös pienryhmien ja perheiden suosimia kombihuoneita. Niissä on väliovi, joiden kautta on kätevä kulkea huoneesta toiseen. Osaan huoneista voi tuoda myös lemmikkieläimiä.

Minikeittiöt on huoneistoissa 27, 29, 62, 64, 66, 92, 94, 96 sekä molemmissa sviiteissä. 

Minikeittiöstä löytyy jääkaappi, liesi, mikro, kattiloita, lautasia, laseja, mukeja, aterimia vedenkeitin sekä pikakahvi ja tee.

Langaton verkko on vapaasti vieraiden käytössä koko Kasnäsin alueella. Hotellivieraat voivat pysäköidä autonsa veloituksetta huoneiden välittömään läheisyyteen.

Kasnäsista löytyy monipuolisia harrastusmahdollisuuksia, joihin voit tutustua täällä.

VEDEN RIEMUJA KYLPYLÄSSÄ

Kasnäsissä asut hyvin, nautit hyvästä ruoasta sekä kylpylän iloista ja palveluista. Kylpylä tarjoaa vedessä ilottelua vauvasta vaariin. Meiltä löytyy lasten allas, harjoitteluallas, poreallas, kaksi 25 metrin rataa kuntouimareille ja kylmäallas.

Ulkoallasalueella on yksi 10,8 metrin allas, 8,3 metrin lasten allas sekä kaksi poreallasta. Altaiden yhteyteen on rakennettu aurinkoterassi. Terassille juomatarjoilu.

Saunat löytyvät sekä miehille että naisille erikseen ja niiden lisäksi on höyrysauna, tilaussauna ja infrapunasauna. Kylpylän tiloista löytyy myös kuntosali ja solarium.

Kylpylä tarjoaa myös mm. hierontaa, fysioterapiaa ja kampaamopalveluita.

MUUTA HUOMIOITAVAA