Kylpylä

Majoitu mukavasti kauniissa saaristossa

Saaristolomallakin voit nauttia elämän mukavuuksista – asu viihtyisästi, herkuttele hyvällä ruoalla ja virkistäydy kylpylässämme. Kasnäsissä pääset kokemaan aitoa saaristotunnelmaa. Voit itse valita seikkailetko Viikinkikylässä, opetteletko melomaan vai vierailetko Bengtskärissä tai Örössä. Ohjelmaa ja tekemistä riittää niin aikuisille kuin lapsillekin.

Kasnäsin korkeatasoiset, simpukanmuotoiset hotellirakennukset sijoittuvat kauniisti rantakallioille ja kaikista huoneista avautuu upeat merimaisemat. Kahdeksassa rivitalossa on yhteensä 39 kahden hengen huonetta ja kaksi sviittiä. Merihenkisissä huoneissa on suihku, wc, minibaari, puhelin, tv, parvi sekä terassi. Ylellisissä näköalasviiteissä on olo- ja makuuhuone, oma sauna ja poreamme sekä terassi ja parvi lisävuoteineen. Langaton verkko on vapaasti vieraiden käytössä koko Kasnäsin alueella.

Kaikki huoneet ovat raikkaita ja savuttomia. Hotellissa on myös pienryhmien ja perheiden suosimia kombihuoneita. Niissä on väliovi, joiden kautta on kätevä kulkea huoneesta toiseen. Osaan huoneista voi tuoda myös lemmikkieläimiä.

Minikeittiöt on ainoastaan huoneistoissa 27, 29, 62, 64, 66, 92, 94, 96 sekä molemmissa sviiteissä.

Kasnäsista löytyy monipuolisia harrastusmahdollisuuksia, joihin voit tutustua täältä; Rantahuvit Kasnäsissä

Veden riemuja kylpylässä

Kasnäsissä asut hyvin, nautit hyvästä ruoasta sekä kylpylän iloista ja palveluista. Kylpylä tarjoaa vedessä ilotteua vauvasta vaariin. Meiltä löytyy lasten allas, harjoitteluallas, poreallas, kaksi 25 metrin rataa kuntouimareille ja kylmäallas.

Ulkoallasalueella on yksi 10,8 metrin allas, 8,3 metrin lasten allas sekä kaksi poreallasta. Altaiden yhteyteen on rakennettu aurinkoterassi. Terassille juomatarjoilu.

Saunat löytyvät sekä miehille että naisille erikseen ja niiden lisäksi on höyrysauna, tilaussauna ja infrapunasauna. Kylpylän tiloista löytyy myös kuntosali ja solarium.

Kylpylä tarjoaa myös mm. hierontaa, fysioterapiaa ja kampaamopalveluita.

Muuta huomioitavaa

  • Kylpylässä ei sallita uimashortsien käyttöä!
  • Kylpylän järjestyssäännöt
  • Liikuntaseteli, Kulttuuriseteli ja Virikeseteli käyvät kylpylässä maksuvälineinä. (Huomiothan että liikuntaan kohdennetut maksuvälineet käyvät vain aktiiviseen liikuntaan, ei esim. hierontaan tai majoitukseen.) smartum.fi
  • Saaristokylpylä Kasnäs on turvallinen vauva- ja perheuintipaikka. Toimintamme täyttää kaikki turvalliselle vauva- ja perheuintitoiminnalle asetetut vaatimukset. Myönnetty 29.10.2008 Helsingissä Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto ry.