Kylpylähotelli

Hyödynnä helppoa online-varausta

Huomioithan että alennushintaiset huoneet ja varaukset alla oleville päiville on tehtävä suoraan hotelliin puh. 02-5210 100 tai info@kasnas.com:

18.-22.4. (Pääsiäinen)

21.-23.6.(Juhannus)

17.-20.10.(Syysloma)

31.12.(Uusi vuosi)

Oheisesta linkistä pääset tekemään varauksen online-varausjärjestelmämme kautta. 

Varaa tästä

 

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Varausehdot

Varaus katsotaan sitovaksi silloin, kun se on vahvistettu ja olet saanut varausnumeron. Tämä voi tapahtua suullisesti, kirjallisesti tai varausjärjestelmän kautta. Varauksen yhteydessä sinun on annettava seuraavat tiedot: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä saapumis- ja lähtöajankohta. Huonevarauksen voi tehdä vain yli 18-vuotias henkilö. Alaikäiselle huoneen varaava henkilö on vastuussa alaikäisestä henkilöstä riippumatta siitä, majoittuuko hänen kanssa samaan huoneeseen vai ei. Hotellihuone on käytettävissäsi viimeistään klo 15:00 alkaen saapumispäivänä. Lähtöpäivänä huone on luovutettava viimeistään klo 12:00. Huonetta pidetään varattuna saapumispäivänä klo 18:00 asti. Jos saavut myöhemmin, on siitä ilmoitettava hotelliin etukäteen. Jos jätät saapumatta hotelliin tai peruutat myöhemmin kuin klo 18:00, joudut maksamaan yhdestä vuorokaudesta. Jos hotellille on aiheutunut ylimääräisiä kuluja varauksestasi johtuen, joudut korvaamaan myös ne. Kaikki huoneemme ovat savuttomia. Jos haluat ottaa mukaasi lemmikkieläimen, ilmoita siitä huonetta varatessasi.